Gastronomia
    bringa pisze:

    sa tu osoby, które otwirały swoj punkt na zasadzie franczyzy?? Jakie sieci polecacie? Najbardziej mnie interesje sieć Barfa Kebab, oni maj swoje punkty gastro, takie na zewnątrz, bez miejsc siedzacch, to by była fajna opcja bo nawet jakby były obostrzenia to nie zamkną


Franczyza to dobry pomysł. Ja mam sklep zielarski, a mój kumpel prowadzi właśnie kebsa Bafra. Jak chcesz mogę podpytać o szczegóły. Jak przy każdej franczyzie wykładasz trochę kasy na stół (kredyt, dofinansowanie itp), podpisujesz umowę, szkolenie, cykl wdrożeniowy i jazda z tematem. Moim zdaniem musisz się nastawić na ciężką pracę na początku, ale jak znajdziesz spoko ludzi do pracy do już masz z górki. Kumpel na początku 4 m-ce pracował sam, później podszkolił chłopaka i teraz pracują na zmiany. A punkt mam już prawie rok i jak na razie nie słyszałem żeby narzekał.


  PRZEJDŹ NA FORUM